Volg ons!

Super Ontkalker 10L - geconcentreerd

Productbeschrijving:

Met deze geconcentreerde ontkalker kun je zelfs de meest hardnekkig kalk verwijderen. Hij is geschikt voor gebruik in de industrie (ketelsteen), bouw (cementsluier), sanitair voorzieningen (kalkaanslag verwijderen) en mag zelfs de voedingsmiddelenindustrie gebruikt worden en levert geen gevaar op voor mens, dier en milieu.

Goedkoopste ontkalker

Huchem super ontkalker is geconcentreerd en kan tot 1:10 verdund worden met water. Een can levert dus tot 100 liter ontkalker op, waardoor dit een zeer voordelige keuze is.

Toepassingsgebieden:

Huchem industriële ontkalker food is inzetbaar in condensors, heaters, boilers, stoomketels, koeltorens, verdampingscondensors, warmtewisselaars, leidingsystemen van industriële omgevingen en industriële installaties (o.a. voedingsindustrie). Tevens is het product geschikt voor verwerking in ultrasoon installaties en dompel(spoel)machines. Toepasbaar op alle metalen, inclusief lichte metalen, zoals aluminium, zink, koper en dergelijke. Wel dient bij lichte metalen de inwerktijd beperkt te blijven. Het materiaal is zeer hoog geconcentreerd en heeft dus een zeer lange levensduur. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004).

Gebruiksaanwijzing:

Bij eerste toepassing is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van de vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en –temperatuur. Het product kan tot maximaal
1:5 tot 1:10 met water verdund toegepast worden bij temperaturen van 50 – 70ºC. Giet de oplossing in het systeem of apparaat en volg vervolgens de gebruiksaanwijzing van de apparatuur. Bij zware vervuiling kan herhaling van de behandeling noodzakelijk zijn. Laat bij toepassing in leidingsystemen de gewenste oplossing circuleren. Na reiniging de gebruikte apparatuur met ruim water naspoelen.

Specificaties
Product
Artikelnummer: ZU-3043
EAN: 8720297252617
Gewicht: 9500
€ 87,73 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN