Volg ons!

Super Gigant Citro reiniger - IBC 1000L

Productbeschrijving:

Specialistische reiniger voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en mineralen oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. Laat na gebruik een frisse citroengeur achter. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in een bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderd, zonder schadelijke reststoffen. Inzetbaar voor het uittrekken van olie en dergelijke uit steen, asfalt, beton en andere poreuze oppervlakken, maar ook bij grond- en tankreiniging. Tevens toepasbaar in ultrasoonreiniging. De oppervlakte-actieve stoffen zijn voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar volgens de betreffende OECD test.

Gebruiksaanwijzing:

Test voor het eerste gebruik de Super Gigant Citro op een minder zichtbare plaats, zeker als het gaat om een watergedragen lak. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur en de waterdruk en -temperatuur.  

De Super Gigant Citro kan verdund worden tot maximaal 1 : 50 met water. Breng de (verdunde) vloeistof aan op het te reinigen object, en laat dit enige tijd inwerken (niet laten opdrogen!). Spuit vervolgens af met ruim water of spoel uit.

Toepassingsgebied:

De Super Gigant Citro is te gebruiken voor de meest uiteenlopende reinigings- en ontvettingswerkzaamheden. Geschikte toepassingen zijn onder andere:

  • Alle industrien
  • Vloeren, wanden, apparatuur
  • Portieken, hallen en kleedkamers, sanitaire ruimtes
  • Lakwerk, linoleum, pvc, metaal, houtwerk, natuursteen
  • Dierenverblijven, kennels, etc.

Product

Artikelnummer: AL-2231-1000
EAN: 8720297254345
Gewicht: 30001
€ 840,95 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN