Volg ons!

Super Gigant Citro reiniger - Can 10L

Productbeschrijving:

Specialistische reiniger voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en mineralen oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. Laat na gebruik een frisse citroengeur achter. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in een bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderd, zonder schadelijke reststoffen. Inzetbaar voor het uittrekken van olie en dergelijke uit steen, asfalt, beton en andere poreuze oppervlakken, maar ook te gebruiken bij grond- en tankreiniging. Tevens is de Citro reiniger, van het merk Huchem, toepasbaar voor ultrasoon reiniging. De oppervlakte-actieve stoffen zijn voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar volgens de betreffende OECD test.

Gebruiksaanwijzing:

Test voor het eerste gebruik de Super Gigant Citro reiniger op een minder zichtbare plaats, zeker als het gaat om een watergedragen lak. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur en de waterdruk en -temperatuur.  

De Super Gigant Citro reiniger kan verdund worden tot maximaal 1:50 met water. Breng de (verdunde) vloeistof aan op het te reinigen object, en laat dit enige tijd inwerken (niet laten opdrogen!). Spuit het vervolgens uit met water of spoel het af.

Toepassingsgebieden:

De Super Gigant Citro is te gebruiken voor de meest uiteenlopende reinigingswerkzaamheden en ontvettingswerkzaamheden. Geschikte toepassingen zijn onder andere:

  • Alle industrieën
  • Vloeren, wanden, apparatuur
  • Portieken, hallen en kleedkamers, sanitaire ruimtes
  • Lakwerk, linoleum, pvc, metaal, houtwerk, natuursteen
  • Dierenverblijven, kennels, etc.
Specificaties
Product
Artikelnummer: AL-2231-10
EAN: 8720297250279
Gewicht: 9500
€ 21,50 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN