Volg ons!

Schrobmachine Reinigingsmiddel 5L Super Gigant LFC

Een geconcentreerde, niet-schuimende reiniger en ontvetter, met aangename citrusgeur en geschikt voor reinigingsmachines / schrobmachines. Kan veilig ingezet worden voor het ontvetten en reinigen van de meest uiteenlopende waterbestendige oppervlakken.

Geconcentreerde, specialistische reiniger en ontvetter met een krachtige vuil en vetverwijderende werking, die na gebruik een aangename citro-geur achterlaat. Naast de sterke reinigingskracht en de schuimremmende eigenschappen, is de Super Gigant LFC geheel veilig en op alle waterbestendige oppervlakken en objecten toepasbaar. Dit maakt het product inzetbaar voor de meest uiteenlopende reinigings- en ontvettingswerkzaamheden, zoals het reinigen van sterk verontreinigende vloeren, door middel van een schrobzuigmachine. Ook is deze geschikt voor toepassing in ultrasone installaties. Super Gigant LFC is oplosmiddelvrij, biologisch afbreekbaar en volledig onschadelijk.

Super Gigant LFC wordt geleverd in een can van 5 liter.

Gebruiksaanwijzing:

Voor de meeste vloeren is een dosering van toepassing tussen de 50 en 200 ml per 5 liter water. Enkele minuten laten inwerken, niet laten opdrogen en aansluitend met een schrob of waterzuiger de verontreiniging verwijderen

 

Artikelnummer: AL-2049-5

EAN:7442916449451

Gewicht:5000

€ 25,90 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN