Volg ons!

Piek Vloeibaar Schuurmiddel Citroen Doos 12x750ml

 
Informatie

Productomschrijving:

Piek Vloeibaar Schuurmiddel is een kwalitatief hoogwaardig reinigingsproduct geschikt voor het schoonmaken van o.a. sanitair, vuilnisemmers en afvoerputjes. Zo blijft de hygiëne gegarandeerd. Door het toegevoegde parfum blijft er bovendien een aangename citroengeur achter.

Geleverd in een grootverpakking met 12 flessen van 750 ml. Zo beschik je direct over een grote voorraad vloeibaar schuurmiddel, in een handzaam formaat.

 

Gebruiksaanwijzing:

Piek Vloeibaar Schuurmiddel Citroen is direct uit de verpakking te gebruiken. Breng het schuurmiddel aan op het te reinigen oppervlak. Gebruik een spons of vochtige doek om het schoonmaakmiddel uit te poetsen. Spoel schoongemaakte oppervlakken altijd grondig na met water!

Let op! Vloeibaar Schuurmiddel is niet geschikt om te gebruiken op gelakte oppervlakken of gevoelige kunststof oppervlakken. Twijfel je of het middel geschikt is voor het oppervlak? Test dan eerst op een kleine onopvallende plaats. Gaat dit goed? Dan kan ook de rest van het oppervlak schoongemaakt worden.

Specificaties
Product
Artikelnummer: Piek-1344
EAN: 7442916454462
Dimensions: 30 x 19 x 30
Gewicht: 30001
Colli: 1
€ 19,75 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN