Volg ons!

Mondkapje met NEN-certificering

De ISKO Vital™ Premium Face Cover is een Eco Friendly gezichtsbedekking die tot 15 keer kan worden gewassen. Het is geproduceerd met Organic Cotton en dus biologisch afbreekbaar.

De Premium gezichtsbedekking is het perfecte stuk om overal mee naartoe te nemen, van het dagelijkse woon-werkverkeer tot het uitgaan. ISKO Vital™ gezichtsbedekking is gemaakt met Organic Cotton (CU 17908) en de elastische banden zijn gemaakt van latexvrije stoffen.

De ISKO Vital™ Premium Face Cover is verkrijgbaar in zwart en wit en in drie maten. Het unieke viervoudige ontwerp biedt een meer comfortabele en elegante pasvorm. Het masker draagt slanker op de wangen, maar heeft nog steeds dezelfde bedekking over de neus en de mond.

 • Dragen, wassen & hergebruiken: de Supreme Face Cover kan tot 15 keer worden gewassen.
 • Verkrijgbaar in 3 maten
 • Uniek 4-voudig maskerstructuurontwerp voor een betere en elegantere pasvorm
 • Verkrijgbaar in zwart en wit
 • Gemaakt van biologisch geteeld katoen (CU 17908) en comfortabele elastische oorelastieken
 • Gemaakt van waterafstotende stoffen
 • Zachte structuur
 • Uitstekend ademend vermogen
 • Milieuvriendelijk
 • Comfortabel om het hele jaar door te dragen
 • Latexvrij
 • Nu verkrijgbaar vanaf 5 packs € 19,95

Het eerste mondkapje met NEN-certificiering

We zijn trots op het feit dat ISKO Vital B.V. als eerste bedrijf de NEN-certificering - de recentelijk vastgestelde Nederlandse norm voor publieksmaskers - heeft ontvangen. De certificering is gebaseerd op de NEN-spec 1-2 die tot doel heeft de kwaliteit en efficiëntie van mondkapjes voor publiek gebruik te waarborgen door strenge eisen te stellen aan iedereen die deze volksgezondheid artikelen produceert.

De animo in de markt voor het verkrijgen van het keurmerk was groot, dus we zijn er bijzonder trots op dat we als eerste bedrijf deze certificering (en het bijbehorende keurmerk) voor onze ISKO Vital+™ Premium mondkapjes hebben gekregen van de certificerende instantie, Kiwa Nederland B.V.

Onze producten voldoen niet alleen aan, maar overtreffen ook de eisen van de NEN-commissie die de certificeringsprotocollen heeft opgesteld. Deze eisen omvatten strenge testsen op bacteriële filtratie efficiëntie, ademweerstand, pasvorm en gebruiksgemak en duurzaamheid. 

De bacteriële filtratie efficiëntie (BFE) van ISKO Vital™+ gezichtsbedekking is ≥95% (terwijl de minimale eis van de NEN ≥70% is), waardoor ISKO Vital™+ in de hoogste categorie van NEN Spec 1-2 gecertificeerde producten wordt geplaatst. 

NEN benadrukt ook de noodzaak van comfort. Wanneer mondkapjes niet comfortabel zijn, hebben mensen de neiging ze niet te dragen, of in ieder geval niet op de juiste manier. Het certificatieschema heeft een minimum vereiste voor de ademweerstand van <70 Pa / cm2 en de ISKO Vital™+ Premium mondkapjes behalen dit ruim, met een ademweerstand minder dan 40 Pa / cm2 - wetenschappelijk bewijs dat onze mondkapjes zeer comfortabel zijn om te dragen. 

De NEN Spec 1-2 raadt aan dat mondkapjes waterafstotend zijn en de ISKO Vital™+ Premium mondkapjes zijn water- en olie afstotend, een ander voorbeeld waarbij we de norm overtreffen. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid is het zeer belangrijk dat mondkapjes kunnen worden gewassen en hergebruikt. De NEN-spec 1-2 vereist minimaal vijf wasbeurten om de duurzaamheid te waarborgen. Onze ISKO Vital™+ Premium mondkapjes kunnen 15 keer worden gewassen en hergebruikt zonder kwaliteitsverlies.

Tot slot is ook de zachtheid van de stof, de pasvorm en het gebruiksgemak, zoals beschreven in de NEN-spec 1-2, door een onafhankelijk panel beoordeeld en zijn we met vlag en wimpel geslaagd.

Volg deze stappen om je mondkapje goed en veilig te dragen:

1. Was je handen voordat je het mondkapje opdoet.
2. Plaats de neusklem over je neus.
3. Doe de touwtjes om je oren.
4. Zorg ervoor dat het mondkapje je neus, mond en kin bedekt.
5. Druk de neusklem om deze goed aan te laten sluiten.

Houd rekening met het milieu bij het weggooien van het gezichtsmasker en was het mondkapje voordat je het weggooit.

Maak uw keuzes
€ 22,00 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN