Volg ons!

Mobiele lekmatten, alle maten verkrijgbaar

 
Informatie

De mobiele lekmatten kunt u zelf eenvoudig plaatsen onder bijvoorbeeld verrijdbare voertuigen. Zo vangt u de lekkende vloeistoffen op die niet in de grond mogen komen om schade aan het milieu te voorkomen.

Flexibel en duurzaam
De mobiele lekmatten zijn zeer flexibel, duurzaam en veelzijdig in te zetten. De lekmatten hebben een opstaande buigbare rand waardoor het mogelijk is om de lekbak in te rijden. De opstaande rand buigt na de korte gewichtsbelasting weer terug in haar oorspronkelijke vorm.

Resistent zeildoek
De materiaalkeuze van het zeildoek stemt u af op uw behoeften, een belangrijk aspect is hierbij de resistentie tegen chemicaliën. De inhoud van deze lekmatten is minder dan van de mobiele lekbakken.

Maatwerk in lekmatten
De mobiele lekmatten leveren wij in iedere gewenste maat. Wij denken graag met u mee en adviseren welke type lekmat, in de juiste maat en van het benodigde materiaal voor u het beste werkt. Mocht er door gebruik helaas schade ontstaan aan de lekmatten, dan kunt u de schade in onze werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekmatten direct opnieuw in kunt zetten. Ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

 

Zie ook onze folder voor meer informatie.

 
Specificaties
Product
Artikelnummer: DI-7777-K
EAN: 8720297250804
Gewicht: 3000
€ 326,70 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN