Volg ons!

Luchtverfrisser delicious - Bestrijd nare geuren!

Bestrijd nare geurtjes met de Spray Parfum Delicious van Huchem. Geschikt voor trappenhuizen, kelders, vuilcontainers, sanitair ruimtes of na brandschade. De luchtverfrisser werkt zeer zuinig: 1 á 2 keer sprayen is voldoende voor een langdurig frisse geur

Nare geuren in gebouwen en containers verwijder je razendsnel met de Huchem Delicious parfum spray. Het mengsel van alcohol en etherische oliën werkt zuiverend en zorgt voor een langdurige frisse geur. Dat maakt deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van geurbestrijding zeer geschikt voor gebruik in kelders, trappenhuizen vuilcontainers, sanitair ruimtes en na brandschade.

De luchtverfrisser is uitermate duurzaam en gaat lang mee. Ook goed voor de portemonnee dus!

Gebruiksaanwijzing:

Spray de ruimte of het oppervlak waar je de geur wilt verdrijven 1 á 2 keer in met de parfum spray Delicious. Laat de luchtverfrisser drogen aan de lucht en geniet van de heerlijke geur!

Let op: de benodigde hoeveelheid spray hangt af van de grootte van het oppervlak of de ruimte. Indien je Huchem Spray Parfum Delicious direct aanbrengt op een oppervlak, test dit dan eerst op een klein oppervlak om te zien of het geen ongewenste sporen achterlaat.

EAN:8720297255380

Volume: 500 ml

€ 14,30 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN