Volg ons!

Kalk en roest verwijderaar - IBC 1000L

Huchem Roka is een professionele roestomvormer voor het verwijderen van o.a. hardnekkige roest, kalk, slijpsel, roestaanslag, kalkaanslag, cementklinker en slakken.

Verkrijgbaar in een IBC van 1000 liter.

Productbeschrijving:

Huchem Roka is een krachtig reinigingsproduct voor het verwijderen van o.a. slijpsel, roestaanslag, kalkaanslag, resten van cementklinker en slakken. Huchem Roka geeft het behandelde RVS weer haar oorspronkelijke glans terug. Huchem Roka is geschikt voor alle voorkomende zuurbestendige ondergronden welke door roest, kalk en/of cement(sluier) vervuild zijn. Denk hierbij aan o.a. binnenvaartschepen, pleziervaartuigen, bestrating, tegelwerk, etc.

Goedkoop kalk en roest verwijderen:

Roka is tot 1:10 te verdunnen. Een can van 10L levert dus tot 100 liter oplosser! Daarmee is het veel voordeliger dan andere merken in literflessen. Doordat Roka zo geconcentreerd is, gaat het langer mee en hoef je niet steeds weer roestverwijderaar te bestellen.

Gebruiksaanwijzing:

Huchem Roka verdunnen met water van 1:1 tot 1:10, afhankelijk van de vervuiling. Huchem Roka bij voorkeur op droge ondergrond aanbrengen met behulp van een borstel, sprayer of door onderdompelen. Even laten inwerken en daarna grondig afspoelen met water. Voor het verwjideren van slijpsel Huchem Roka onverdund opbrengen en 1 tot 5 minuten laten inwerken.

Niet gevonden wat je nodig hebt?
Laat ons helpen!

Specificaties Product

Artikelnummer:ZU-3003-1000

EAN:8720297252075

Gewicht:30001

Volume:10

Colli:1

€ 1.064,80 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN