Volg ons!

Hogedrukreiniger Kärcher AP 100/50 M

 
Informatie

Productinformatie:

Kies voor een eenvoudige en flexibele alles-in-één reiniginsoplossing met deze All Purpose Cleaner AP 100/50 M hogedrukreiniger van Kärcher. De reiniger kan zowel detergent vernevelen als opzuigen. Dankzij deze dubbele functie kan je als professional extra productief te werk gaan en tijd besparen. De krachtige turbine zorgt er bovendien voor dat je tot 3 keer sneller dan gangbare reinigingsmachines kan zuigen.

Na reiniging kan je dus direct het oppervlak zuigen en heb je direct een droog en bewandelbaar oppervlak. Ideaal voor de dagelijkse schoonmaaktaken.

Voordelen:

Hogedruk reiniging

De hogedrukpomp voert het reinigingsmiddel aan naar de hogedrukslang. Deze slang is maar liefst 15 meter lang en heeft daardoor een extra groot bereik. De spuitlans is standaard inbegrepen, maar kan bovendien uitgebreid worden met zeer veel accessoires zoals een schuimlans of powersproeier.

De AP 100/50 M heeft ruimte voor twee flessen reinigingsmiddel, zodat je door kan werken zonder telkens het schoonmaakmiddel aan te vullen. Ook kan er zo eenvoudig afgewisseld worden tussen verschillende soorten detergent.

Krachtige zuigfunctie

Dankzij de nat-droogzuiger kan afvalwater snel en gemakkelijk opgezogen worden. Ideaal als er geen afvoer in de buurt is. Dankzij de flexibele slang, kom je in alle hoekjes. Bovendien kunnen twee gebruikers tegelijkertijd hiermee werken. 

Altijd schoon water in de allesreinigingsmachine

De hogedrukreiniger AP 100/50 M is uitgerust met een watertank met een inhoud van 100 liter. Zo ben je tijdens reiniging altijd voorzien van voldoende schoon water en onafhankelijk van een externe watervoorziening. De watertank is uitgerust met een vulslang, zodat deze eenvoudig aangesloten kan worden op de kraan om bij te vullen.

 

Product specificaties:

  • Tankinhoud schoonwater: 100 Liter
  • Tankinhoud vuil water: 70 Liter
  • Max. druk: 6/19 bar - max. 50 bar
  • Wateropbrengst: 5 L/min
  • Vermogen turbine: 1800 Watt
  • Vermogen pomp: 370 Watt
  • Spanning: 230 Volt
Specificaties
Product
Artikelnummer: Kärcher-AP100
EAN: 4039784463578
Gewicht: 100
€ 6.043,95 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN