Volg ons!

Hogedrukreiniger K7 Full Control Plus Home

 
Informatie

De Kärcher hogedrukreiniger K7 full control plus home is een bijzonder krachtige hogedrukreiniger waarmee je vrijwel alles kan schoonmaken. De enorme 3000 Watt watergekoelde inductiemotor levert een maximum van 180 bar op waarmee je moeiteloos het meest hardnekkige vuil kan verwijderen.

Door de waterkoeling heeft de motor een bescherming tegen oververhitting. De K7 verbruikt maximaal 600 liter water per uur en daarmee kan je een 60 vierkante meter per uur aan oppervlakte mee schoonmaken. De K7 komt met een 10 meter lange hogedrukslang. Met de snoerlengte van 5 meter heb je een groot werkbereik van 15 meter.

Met de terrasreiniger reinig je eenvoudig de bestrating en met de multifunctionele multi jet lans maak je meubilair schoon en in een handomdraai je auto, fiets, huis of zelfs zwembad. De multi jet lans zorgt ervoor dat je niet van lans hoeft te verwisselen voor steeds een nieuwe klus. En met het hogedrukpistool kan je de juiste druk gemakkelijk instellen.

Het Plug ‘n’ Clean systeem zorgt dat je met 1 simpele handbeweging je reinigingsmiddel kan verwisselen. De uitschuifbare handgreep zorgt dat je de machine eenvoudig kan opbergen en verplaatsen.

Kortom, met de Kärcher hogedrukreiniger K7  full control plus home haal je een krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger in huis.

Specificaties
Product
Artikelnummer: Kärcher-1
EAN: 4054278245942
€ 471,90 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN