Volg ons!

Geconcentreerde Industriële ontkalker - IBC - 1000 Liter

Industriële, niet schuimende zuurreiniger. Geschikt voor de verwijdering van onder meer ketelsteen, vliegroest, kalkafzetting, cementsluiers en andere soorten vervuiling. Geschikt voor de voedingsindustrie en levert geen gevaar voor mens, dier en milieu.

Huchem industriële ontkalker food is een industriële, niet schuimende zuurreiniger. Dit maakt het geschikt voor de verwijdering van onder meer ketelsteen, vliegroest, kalkafzetting, cementsluiers en vele soorten vervuilingen. Mag in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt worden en levert geen gevaar op voor mens, dier en milieu. Huchem industriële ontkalker food wordt geleverd in een can van 10 liter.

Toepassingsgebieden:

Huchem industriële ontkalker food is inzetbaar in condensors, heaters, boilers, stoomketels, koeltorens, verdampingscondensors, warmtewisselaars, leidingsystemen van industriële omgevingen en industriële installaties (o.a. voedingsindustrie). Tevens is het product geschikt voor verwerking in ultrasoon installaties en dompel(spoel)machines. Toepasbaar op alle metalen, inclusief lichte metalen, zoals aluminium, zink, koper en dergelijke. Wel dient bij lichte metalen de inwerktijd beperkt te blijven. Het materiaal is zeer hoog geconcentreerd en heeft dus een zeer lange levensduur. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004).

Gebruiksaanwijzing:

Bij eerste toepassing is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van de vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en –temperatuur. Het product kan tot maximaal
1:5 tot 1:10 met water verdund toegepast worden bij temperaturen van 50 – 70ºC. Giet de oplossing in het systeem of apparaat en volg vervolgens de gebruiksaanwijzing van de apparatuur. Bij zware vervuiling kan herhaling van de behandeling noodzakelijk zijn. Laat bij toepassing in leidingsystemen de gewenste oplossing circuleren. Na reiniging de gebruikte apparatuur met ruim water naspoelen.

Specificaties Product

Artikelnummer: ZU-3043-1000
EAN: 8720297252099
   
€ 5.989,50 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN