Volg ons!

Desinfectievloeistof HC Fix 10L

Productbeschrijving:

Huchem Desinfectievloeistof HC Fix is een sterk geconcentreerde desinfectant voor het doden, inactiveren of verwijderen van ziekteverwekkende organismen. Dit maakt het middel uitermate geschikt voor de het creëren van een veilige en hygiënische werkplek.

Het middel is geschikt om te gebruiken op plaatsen waar eten en drinken wordt bereid, zoals in de Horeca, maar kan ook ingezet worden om sanitaire ruimtes, praktijken, scholen of werkplekken te reinigen.

De Desinfectievloeistof kan worden gebruikt als regulier schoonmaakmiddel / sopje. Natuurlijk kunt u HcFix ook zelfstandig gebruiken. HC Fix is NIET geschikt voor het ontsmetten van handen! Kies daarvoor onze handzeep of een hygiënische handgel (zie ook gerelateerde producten). 

Gebruiksaanwijzing:

De oppervlakken en materialen eerst algemeen reinigen, daarna met een doek of spons het verdunde Hc Fix aanbrengen. De concentratie voor algemeen gebruik is 40 ml per liter water (1 op 25, ongeveer een half kopje voor een emmer van 10L). Laat HC Fix minimaal 5 minuten inwerken zodat het voldoende tijd heeft om alle organismen te doden. Verwijder daarna de overtollige vloeistoffen en spoel na met schoon water. 

Indien behandelde oppervlakken of materialen met eet- en drinkwaren in contact kunnen komen, is zeer grondig naspoelen met water vereist.

Dit product is een gecertificeerd schoonmaakmiddel. Toelatingsnummer:12257N

Eén can van 10L HC Fix is geschikt voor ca. 250 liter sop. Ook verkrijgbaar als 1 liter fles en 1000L IBC.

Gerelateerde Hygiene producten

Voor een optimale hygiëne raden wij de volgende producten aan:

- Handzeep dispenser en handzeep (grondig handen wassen is essentieel)

- Papieren handdoekjes en eventueel een dispenser (in een traditionele handdoek blijven de ziektekiemen achter!) 

Specificaties
Product
Artikelnummer: AL-2072-10-T
EAN: 8720297250095
Gewicht: 30001
€ 52,60 € 38,50 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN