Volg ons!

Desinfectiemiddel HC Fix - IBC 1000L

Productbeschrijving:

Huchem Desinfectiemiddel HC Fix is een geconcentreerd desinfectiemiddel voor het doden, inactiveren of verwijderen van ziekteverwekkende organismen. Het desinfectiemiddel is geschikt voor gebruik op plaatsen waar eten en drinken wordt bereid. 

Desinfectiemiddel HC Fix is uitsluitend toegestaan als middel ter bestrijding van:

  • Bacteriën en gisten op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard. Uitzondering hierop is de melkwinningsapparatuur op de boerderij.
  • Bacteriën en gisten alsmede Trichophyton interdigitale in ruimten die bestemd zijn voor het verblijf van mensen. 
  • Bacteriën, schimmels en algen in recirculerende koelwatersystemen; in proceswater; in hulpstofdoseersystemen in de papier- en kartonindustrie; in pasteuriseer installaties en overige vormen van proceswater. Het middel mag uitsluitend worden toegepast met instemming van het per locatie bevoegd gezag voor kwalitatief waterbeheer.

Gebruiksaanwijzing:

De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij eventueel gebruikt reinigingsmiddel vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollige vloeistof verwijderen. Minimale inwerkingstijd is 5 minuten. De concentratie voor algemeen gebruik is 40 ml per liter water.

Indien behandelde oppervlakken of materialen met eet- en drinkwaren in contact kunnen komen, is grondig naspoelen met schoon water vereist.

Toelatingsnummer:12257N.

Op aanvraag eventueel ook in andere verpakkingen verkrijgbaar.

Specificaties
Product
Artikelnummer: AL-2072-1000
EAN: 8720297252334
Gewicht: 30001
Colli: 1
€ 2.994,80 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN