Volg ons!

Deb Instant FOAM alcoholmousse 5 x 47 ml - desinfectie 5 stuks

Deb Instant FOAM desinfecterende alcoholmousse doos 5 x 47 ml

Handdesinfectie is van groot belang in diverse branches, zoals zorginstellingen en de horeca. Vooral in de zorg is hygiëne en veiligheid dagelijks van levensbelang.
Soli Clean begrijpt dit en verkoopt daarom de Deb Instant FOAM, de oplossing voor alle desinfectiebehoeften.

Bacterie-, gist- en virusdodend

De Instant FOAM is bacterie-, gist- en virusdodend. De handdesinfectie is binnen 30 seconden al zeer effectief tegen omhulde en niet omhulde virussen.
Door de grote voordelen zijn diverse ziekenhuizen al overgestapt naar de Deb Instant FOAM. De Instant FOAM voldoet ook aan alle geldende nationale richtlijnen voor biocide producten.

De voordelen

De Instant FOAM heeft veel voordelen. Ten eerste zijn de dispensers kosteloos in bruikleen te krijgen.
Daarnaast heeft de InstantFOAM een 100% gesloten verbinding met de dispenser.
Ook is het product zeker 36 maanden houdbaar vanaf de productiedatum.

Verder heeft ieder patroon in de Instant FOAM een eigen pomp en zit er geen bindmiddel in het product. Hierdoor vindt er geen uitdroging van het product in de dispenser plaats en is er geen verstopping of vervuiling mogelijk in de pomp.

De Instant FOAM vergt ook weinig handelingen. Je hoeft hem niet vaak schoon te maken en de patronen hoeven niet vaak vervangen te worden. Eén patroon Instant FOAM Complete is gelijk aan 4 patronen vloeibaar- of gelproduct.
Daarnaast is het niet nodig om de houdbaarheid te noteren, dit staat namelijk op de vulling.

verpakking per 5 stuks

De werking

Was voor gebruik de handen en nagels grondig met water en zeep. Breng 3 mL InstantFOAM aan op droge handen en masseer dit goed in, ook tussen de vingers. Zorg dat de handen gedurende de inwerktijd van 30 seconden vochtig blijven voor optimale werking. Als er gewerkt wordt met handschoenen, zorg dan dat de handen aan de lucht gedroogd zijn alvorens de handschoenen aan te trekken.

De Deb InstantFOAM is perfect voor gebruik in onder andere de gezondheidszorg en de horeca. De InstantFOAM gaat kruisbesmetting tegen en is de basis van een goede hygiëne op de werkvloer.
Het product bevat geen toegevoegde parfums die voedsel kunnen besmetten.
De dispensers kunnen aan een bed worden bevestigd door middel van bedbeugels. Ook hebben ze een slot voor extra veiligheid.

Daarnaast is de InstantFOAM ook geschikt voor kantoren, scholen en toiletruimtes. De Deb InstantFOAM is dus de basis van een schone werkomgeving.

De verschillen

De Deb InstantFOAM is revolutionair. Dit zie je bijvoorbeeld terug als je hem gaat vergelijken met de Sterillium dispenser. Deze dispenser heeft een open verbinding met het product en dit product is slechts zes maanden houdbaar. Daarnaast moet de dispenser iedere zes maanden van de wand worden gehaald en worden gereinigd en gedesinfecteerd.
Dit is verleden tijd bij de aanschaf van de Deb InstantFOAM.

Daarnaast is de Instant FOAM doeltreffend tegen mycobacteriën (EN 14348), in tegenstelling tot veel andere hand desinfectie producten. Dit maakt het product geschikt voor chirurgische desinfectie van de handen. Breng 3 mL aan en herhaal dit waar nodig om de handen gedurende 3 minuten vochtig te houden.

€ 39,99 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN