Volg ons!

Ariel Professional 20 L vloeibaar wasmiddel regular

 
Informatie

Productbeschrijving:

Voor de professional op zoek naar een krachtig en milieuvriendelijk wasmiddel op de zaak is er nu Ariel Professional wasmiddel regular, verkrijgbaar in een can van 20 liter. Dit vloeibaar wasmiddel bevat gepatenteerde enzymen van Dash Actilift, die diep in de stof doordringen en hardnekkig vuil uit alle lagen in de stof verwijderen. Daarnaast bevat Dash Professional S1 Actilift drie verschillende soorten oppervlakte-actieve stoffen. Deze combinatie zorgt er voor dat ze nóg dieper in de te wassen stof doordringen en zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen uit de binnenste lagen van de stof. 

Naast actief reinigen, is Ariel Professional wasmiddel een sterk geconcentreerd vloeibaar wasmiddel. Hierdoor wordt minder schuim geproduceerd. Dit is beter voor de efficiëntie van de wasmachine en zorgt voor een langere levensduur. Overbodig schuim kan namelijk pomp efficiëntie verminderen, bacteriegroei stimuleren en de werking van zeven en filters verminderen.

Ariel Professional vloeibaar wasmiddel regular bevat geen bleekmiddel en geeft een heerlijk frisse geur af aan het te wassen linnen en katoen. Dit product wordt gedoseerd met het Dash Professional vloeibaar automatisch doseersysteem. De dosering hangt af van de grootte van de machine, de lokale waterhardheid en de vervuiling van de te wassen stoffen.

Tips:

  • Was kleding altijd binnenstebuiten. Zo worden de vezels beter beschermd en blijft de kleding dus langer intact.
  • Hang de was eens buiten uit. De wind is de beste wasverzachter!

Veiligheid

Ariel Professional vloeibaar wasmiddel veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bewaar dit product buiten bereik van kinderen. Houd bij medisch advies de productverpakking of het etiket bij de hand.

Niet gevonden wat je nodig hebt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Product
Artikelnummer: ariel-vloeibaar-20
EAN: 7615400765652
Volume: 20000
Colli: 1
€ 99,83 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN