Volg ons!

AquaSnap Total ATP swabs Hygiena luminometers (25 st.)

 
Informatie

ATP meting in vloeistof

Met de gebruiksvriendelijke AquaSnap Total ATP neem je eenvoudig en snel watermonsters op om de hoeveelheid aanwezige ATP te bepalen. Hierbij wordt zowel de vrije als microbiële ATP gemeten. Het molecuul Adenosine Trifosfaat (ATP) is het energiemolecuul in levende organismen. Door de hoeveelheid ATP in een vloeistofmonster te bepalen, controleer je of de vloeistof vervuild is met organismen zoals virussen en bacteriën. Ideaal in de strijd tegen virusuitbraken waar de virusoverdracht zo veel mogelijk beperkt wordt.

Monsteropname met de AquaSnap

Zorg voor een monsteropname dat de te meten vloeistof op kamertemperatuur is en schud deze stevig. Open de AquaSnap en haal de dipper uit het buisje. Dompel de lepeltip 1 à 2 seconden in de vloeistof. Doe de dipper terug in het buisje. Breek de SnapValve door deze te buigen. Knijp de valve samen zodat de vloeistof in het buisje terecht komt en schud dit voor ca. 5 seconden. Plaats het monster in de Hygiena Ensure Touch luminometer. Deze geeft binnen 15 seconden de hoeveelheid ATP in het vloeistofmonster weer.

Extra nauwkeurig resultaat met de AquaSnap

Met de AquaSnap krijg je niet alleen snel inzicht in de hoeveelheid ATP, maar krijg je ook een zeer nauwkeurig inzicht. De gepatenteerde SnapValve technologie zorgt voor de ideale activatie en mixing van het monste en de reagens. Dit geeft extra nauwkeurige resultaten met minimale variatie. Dankzij de honingraatvormige lepeltip wordt exact 100 μl vloeistofmonster verzameld. Zo wordt elke keer dezelfde hoeveelheid monster gemeten. Dit zorgt voor exacte en reproduceerbare resultaten.

Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere ATP-watertests. Deze gebruiken vaak een wattenstaafje die is ontworpen voor oppervlaktemonsters. Deze zijn voorverzadigd met een extractiemiddel. Hierdoor is de absorptiesnelheid afhankelijk van hoeveel monster er opgenomen kan worden. Dit leidt tot een grote variatie in het monster. Daarnaast gaat het extractiemiddel verloren bij het eerste gebruik in het monster. De AquaSnap voorkomt deze problemen met de honingdipper verzameltip. Zo worden extra nauwkeurige resultaten verkregen.

Door het penformaat en 100% recyclebaar plastic is de AquaSnap bovendien niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook goed voor het milieu.

Voordelen AquaSnap Total

  • Binnen 15 seconden resultaat!
  • AquaSnaps kunnen direct uit de verpakking gebruikt worden
  • 15 maanden houdbaar bij temperaturen tussen 2°C -8°C
  • 4 weken houdbaar bij temperaturen tussen 21°C - 25°C
  • Gemaakt van 100% recyclebaar plastic
Specificaties
Product
Artikelnummer: A11192
Gewicht: 50
€ 106,50 (excl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN