Volg ons!

Allesreiniger Citro - Can 5 L

 
Productbeschrijving:

Het product is een extra geparfumeerd reinigingsmiddel voor het verdrijven van de lucht van urine, fecaliën, braaksel en andere onaangename vervuilingen in openbare toiletten, marktplaatsen en trapportalen. Verdrijft tevens de lucht van olie en baklucht, gemorst of verrot voedsel in afvalbakken en containers bij restaurants en de lucht van natte handdoeken, zweet en vochtigheid in sauna's en kleedkamers bij sportverenigingen. Laat langdurig een aangename citroengeur achter en is economisch in gebruik. Zeer geconcentreerd. Kan zowel met hard als met zacht water verdund worden. Kan in pure vorm verneveld worden of verdund met water als reinigingsvloeistof gebruikt worden. Het product is onder andere te gebruiken in openbare toiletten, douches, kleedkamers, kantoren, marktplaatsen, opslagtanks, containers, etc.

Gebruiksaanwijzing:

Bij wassen en/of schrobben: Product dient verdund te worden met water. Afhankelijk van de vervuiling en de hoeveelheid stank kan een verdunning in water worden aangehouden van 1 tot 20%. Breng het product aan met een borstel of met behulp van een sprayer. Na gebruik naspoelen met water.

Bij vernevelen:

Product kan verdund worden met water. Afhankelijk van de situatie kan een verdunning van 1 tot 25% in water gemaakt worden. De oplossing kan direct over de stankbron verneveld worden.

Specificaties
Product
Artikelnummer: AL-2093-5
EAN: 8720297251375
€ 16,99 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN